Kroonluchter

De grondstof voor onze kroonluchters zijn gebruikte petflesje, die veelal als zwerfafval op straat lagen. Via ‘urban mining’ hebben we deze petflesjes verzameld. Dit maakt Nederland stukje schoner en we laten de kansen van circulair doen zien. Om de impact van ons verhaal te vergroten hebben we ervoor gekozen om een uniek en opvallend eindproduct van maken. Het resultaat was geen enkele lamp maar een echt ‘statement piece’ in de vorm van een kroonluchter. 

Uniek verhaal
Deze kroonluchter is een handgemaakt, circulair, uniek ‘statement piece’ van 100% gerecyclede petflesjes. Het start met gebruikte petflesje als (zwerf)afval, die handmatig worden schoongemaakt en versnipperd met de fiets (the reCycle). Dit vormt de grondstof voor de bollen, waarvan PETlampen worden gemaakt die samen een kroonluchter vormen. Onze boodschap is: Als je anders kijken naar dingen, je van iets waardeloos(PET), iets waardevols(PRET) kunt maken. 

Een eigen unieke Kroonluchter?
Heb je interesse om ook een circulaire ‘statemant piece’ op te hangen in bijvoorbeeld je showroom, ontvangsthal of op een andere prominente plek in je bedrijf. Het zal het duurzame verhaal van je bedrijf extra kracht bij zetten richting klanten en medewerkers. Er zijn tal van keuze mogelijkheden van omvang (min. 5 petlampen), eigen petflesjes, zelf recyclen, kiezen van kleuren van de bollen tot vorm van kroonlucht.  De basisprijs voor een kroonluchter is €1.250,- excl. btw. 

Sfeerimpressie

20191127_121549
Halffabrikaten vanPETnaarPRETmet LED
20200824_105104
20191013_191722