circulaire DIY PetPretPakket

We willen zoveel mogelijk kinderen pret laten maken met pet. En ze zo op een laagdrempelige manier activeren en bewust maken dat je met ‘afval’ (bijv. petflesjes) plezier kunt maken. Dat kan natuurlijk in een workshop met fysieke begeleiding, maar dat hoeft helemaal niet. Met juiste hulp kunnen kinderen, bso’s, scholen heel veel zelf. Dit heeft allerlei win-win effecten. De kosten zijn lager, compleet pakket, meer kinderen bereiken en iedereen doet waarin hij of zij het beste is. Het resultaat is een eerste serie aan PetPretPakketten met twee varianten. 

PetPretPakket voor groepen
In een pakket zit alles wat nodig is om zelfstandig met je klas of groep een circulaire knutselworkshop te verzorgen, zoals introductie via PetPretTv, instructie, gebruikte petflesjes, aantal versiersels zit in het pakket. Waar je zelf voor moet zorgen is lijm, schaar, papier en extra versiersels. De 4 onderdelen in de pakketten zijn: Raket, Schildpadje, Sopslang en Spellen. Deze zijn los te bestellen oof als totaalpakket met alle 4 de onderdelen. Deze pakketten zijn in bruikleen en meest geschikt voor op de basisscholen en in de kinderopvang om samen met een groep kinderen te doen.

PetPretPakket ‘Message in a Bottle’
Dit pakketje in de vorm van een petfles is meer gericht om thuis of individueel te doen. Dit kan prima in combinatie als thuiswerkopdracht over duurzaamheid, circulair, afval etc. Het pakket  bestaat uit een petflesje met daarin een te maken knutsel, diverse challenges, aangevuld met leuke thuis petbingo en een vlogje via PetPretTv die je helpt. Leuk, leerzaam en actie is het motto. Je kunt zoveel flesjes bestellen als je wilt. De prijs is vanaf € 3,75 per pakket/fles (min 10).    

Meer informatie
Lijkt het je leuk om ons PetPretPakket in te zetten op school, kinderopvang, vereniging of thuis, nemen volledig vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Sfeerimpressie