Circulair DIY PetPretPakket

We willen zoveel mogelijk kinderen pret laten maken met pet. En ze zo op een laagdrempelige manier activeren en bewust maken dat je met ‘afval’ (in dit geval petflesjes) plezier kunt maken. Dat kan natuurlijk in een workshop met fysieke begeleiding, maar dat is niet noodzakelijk Met juiste hulp kunnen kinderen, bso’s en scholen heel veel zelf. Dit heeft allerlei win-win effecten. De kosten zijn lager, je kunt meer kinderen bereiken en iedereen doet waarin hij of zij het beste is. Het resultaat is een eerste serie aan PetPretPakketten in twee varianten. 

PetPretPakket voor groepen
In een pakket zit alles wat nodig is om zelfstandig met je klas of groep een circulaire knutselworkshop te verzorgen, zoals een introductie via PetPretTv, instructies, gebruikte petflesjes en versiersels. Waar je zelf voor moet zorgen is lijm, scharen, papier en extra versiersels. In een pakket zitten vier onderdelen: Raket, Schildpadje, Sopslang en Spellen. De verschillende onderdelen zijn ook los te bestellen. Deze pakketten worden in bruikleen gegeven en zijn vooral geschikt voor op de basisscholen en in de kinderopvang om samen met een groep kinderen te doen.

PetPretPakket ‘Message in a Bottle’
Dit pakketje in de vorm van een petfles is meer gericht om thuis of individueel te doen. Dit kan prima in combinatie als thuiswerkopdracht over duurzaamheid, circulair, afval etc. Het pakket  bestaat uit een petflesje met daarin een te maken knutsel, diverse challenges, aangevuld met een leuke thuis petbingo en een vlogje via PetPretTv dat je helpt. ‘Leuk, leerzaam en actief bezig zijn’ is het motto. Je kunt zoveel flesjes bestellen als je wilt. De prijs is vanaf € 3,75 per pakket/fles (met een minimale afname van tien stuks).    

Meer informatie
Lijkt het je leuk om ons PetPretPakket in te zetten op school, kinderopvang, vereniging of thuis, neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Sfeerimpressie