PetPret-NERFchallenge

Op zaterdag 21 januari organiseert vanPETnaarPRET een circulaire NERF challenge in Kaai Duurzaam te Roosendaal. Teams van acht tot tien spelers mogen tegen elkaar battelen.

Hoe werkt het?

De teams bestaan uit 8-10 personen. De minimale leeftijd is 7 jaar. Je kunt meedoen als individu, team, gezin. Naast het oefenen van de schietvaardigheid gaan de teams de ‘strijd’ aan vanaf hun eigen NERF-zone. Deze zone (als onderdeel van de battle) mogen ze zelf bouwen en inrichten. De bouwmaterialen bestaan uit diverse soorten rest/afvalstromen. 

Planning
Op deze dag zijn 3 sessie van 1,5 uur gepland:
Sessie A: 11:00 – 12:30 uur
Sessie B: 13:00 – 14:30 uur
Sessie C: 14:30 – 16:00 uur

Locatie
Kaai Duurzaam – Kadeplein 2 Roosendaal

Inzamelen
We willen zoveel mogelijk spullen hergebruiken in kader van circulariteit. Daarom gaan we samen met Speelgoedbank Heppie Roosendaal NERFguns en pijltje. Heb je NERF spullen die niet meer gebruikt worden, reageer op de oproep en stuur bericht naar info@vanpetnaarpret.nl. Wij maken dan afspraak om op te halen of dat je ze bij ons langs kunt brengen. NERFguns die over zijn worden gedoneerd aan de Speelgoedbank Heppie.
Kosten

Wij vinden dat geld geen drempel mag zijn voor deelnamen. Daarom mag je als deelnemer zelf bepalen hoeveel het je waard is of je kunt missen.

Aanmelden
Wil je als team of juist als individu meedoen. Meld je dan door een bericht te sturen naar: info@vanpetnaarpret.nl.
Belangrijk om daarin te vermelden:
1) aantal personen + leeftijd
2) voorkeur welke sessie (A-B-C of D) => 2 optie aangeven
3) contactpersoon en telnummer.

Eigen Nerf-challenge
Lijkt het je leuk om op een ander moment met de vrienden, familie, vereniging, klasgenoten een NERF-challenge te houden. Wij kunnen dit op afspraak organiseren.  Informeer naar de mogelijkheden via info@vanpetnaarpret.nl.
PS: We kunnen dit zelfs op locatie bij kantoor, school, gymzaal.