PetPretMiddag

Op woensdagmiddag 28 juni is er de eerste PetPretMiddag XL in Kaai Duurzaam te Roosendaal. Tijdens deze middag is er ruimte allerlei PetPret activiteiten. Naast het Nerfen gaan we aan de slag met doppen, is er ruimte om te bouwen en gaan we PetPretRaket-schieten. Het uitgangspunt is dat we plezier maken en tevens ook een stukje bewustwording in kader van recyclen en hergebruik.
 
Hoe werkt het?

Je kunt je gewoon inschrijven. Iedereen mag meedoen. Naast teamchallenges zijn er ook individuele challenges, zoals in 5 minuten de hoogte toren bouwen, wie kan het beste sjoelen. Tevens zijn er diverse andere activiteiten.

Planning
De middag duurt van 13:00-16:00 uur.  De challenges starten om:
13:30 uur start 1e PetPret-Challenge
14:30 uur start 2e PetPret-Challenge

Locatie
Kaai Duurzaam – Kadeplein 2 Roosendaal

Samenwerkingspartners
Graag werken we samen met lokale partners. Op dit moment zijn dat Buurtgezinnen, Social Klus en Heppie Speelgoedbank Roosendaal. Wil je ook partner worden, laat het ons weten. zaterdag28 juni

Kosten

Wij vinden dat geld geen drempel mag zijn voor deelname. Daarom mag je als deelnemer zelf bepalen hoeveel het je waard is of je kunt missen.

Aanmelden
Wil je als team of juist als individu meedoen. Meld je dan door een bericht te sturen naar: info@vanpetnaarpret.nl.
Belangrijk om daarin te vermelden:
1) aantal personen + leeftijd
2) voorkeur datum en welke sessie 1e of 2e
3) contactpersoon en telnummer.

 

Eigen Nerf-challenge
Lijkt het je leuk om een sessie exclusief te reserveren of op een ander moment met de vrienden, familie, vereniging, klasgenoten een PetPret-challenge te houden. Wij kunnen dit op afspraak organiseren.  Informeer naar de mogelijkheden via info@vanpetnaarpret.nl.
PS: We kunnen dit zelfs op locatie bij kantoor, school, gymzaal.