Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten en acties

PetPretPark

‘Waar afval de grondstof is voor plezier’     download hier de informatiefolder
Het PetPretPark is een pop-up pretpark waar kinderen en ouders plezier maken met spullen die ze normaal gesproken zouden weggooien.

Circulaire bewustwording
De bezoekers krijgen spelenderwijs op diverse manieren het verhaal mee rondom duurzaamheid en circulariteit. Het verhaal wordt verteld bij ontvangst en de inrichting biedt op allerlei manieren circulaire inspiratie met de spellen en de circulaire tafel. De ambitie is om een brede groep mensen te bereiken juist ook die nog niet bezig zijn met duurzaamheid/circulariteit.

Plezier voor iedereen
Het vertrekpunt van een PetPretPark is plezier voor bezoekers. De kinderen staan natuurlijk centraal en de volwassenen genieten/doen mee. Belangrijk is dat de toegang tot het park kosteloos is, zodat het een uitje is voor iedereen, ongeacht de dikte van de portemonnee.

Activiteiten
De activiteiten in het petpretpark zijn zeer divers. Zo is er een doppenbad, het schieten op afval, workshops met reststromen,  circulair bouwen, sjoelen met doppen, de EsKIProom, een circulaire inspiratie hoek en nog veel meer. Daarbij proberen we maximaal te hergebruiken. De activiteiten kunnen ook op maat worden aangepast

Reuring
Kunt u wel wat activiteit gebruiken op locatie of tijdens een event, dan zorgt het PetPretPark daar zeker voor. Niet alleen bij de bezoekers, ook bij het voorbijgaande publiek. Bij de organisatie betrekken we graag de scholen, bso’s, maatschappelijke organisatie en natuurlijk de pers om het bereik te vergroten.

Pop-up 
Het petpretpark is een pop-up concept en daarmee erg flexibel inzetbaar. De invulling wordt volledig afgestemd op de locatie, denk aan leegstaand winkelpand, openbare ruimte, evenement. De tijdsduur kan variëren van enkele dagen tot een aantal weken. Tijdens de openingstijden is er altijd begeleiding aanwezig.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over een PetPretPark bij u op locatie? Neem contact op via info@vanpetnaarpret.nl of bel of app direct met Bibi Breedijk 06-21988434.