Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten en acties 

PetPretPark – Wintereditie

Het pop-up pretpark waar ‘afval’ de grondstof is voor plezier. Gezinnen, kinderen kunnen gezellig gratis plezier komen maken. Of het nu lekker relaxen is in het doppenzwembad, afvalschieten met Nerfs, wedstrijd zwerfafval grijpen of zo mogelijk de escape-challenge voltooien. Kortom volop pret in de kerstvakantie voor de hele familie of gezellig met je BSO groep. Het petpretpark is voor kinderen uit heel Waalwijk en omgeving in de leeftijd t/m 12 jaar. 

Openingstijden:
– woensdag 3 januari 11:00 uur – 17:00 uur
– donderdag 4 januari 11:00 uur – 17:00 uur
– vrijdag 5 januari van 14:00 uur – 20:00 uur
– zaterdag 6 januari van 11:00 uur – 16:00 uur

Toegang is gratis!

BuitenSchoolseOpvang of groepen

Het PetPretPark biedt ruimte aan een beperkt aantal bezoekers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat bezoeker ook echt de pret beleven. Vind je het leuk om met de BSO te komen of een wat grotere groep (vanaf 5 kinderen), dan is het mogelijk een bepaald tijdslot (per half uur) te reserveren. Stuur ons hiervoor een bericht naar info@vanpetnaarpret.nl en wij nemen contact op. (Wil je een mini-petpretpark op de bso, informeer naar de mogelijheden)

Bezoektip: Het is de wintereditie, dus zorg voor lekkere warme kleding!

231130_VPNP_PetPretPark_Poster-A3_low-res

Dagprijzen: 

In het PetPretPark zijn allerlei challenges waarbij je een topscores kunt neerzetten. De beste scores van de dag maken kans op leuk dagprijzen.

Over prijzen gesproken. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunnen de ouders lekker een kopje koffie of thee drinken tegen gereduceerd tarief bij de Wollukse Koffie aan de overkant. Belangrijk is om dast je toegangsticket van het PetPretPark te laten zien. 

Goede doel - Doe meer met Pet- en bliksparen

Te veel gezinnen met kinderen leven in armoede. De dure feestmaanden maken dit niet makkelijker. Naast de gratis toegang tot het PetPretPark gaan we tijdens de openingstijden Petsparen en Bliksparen ofwel zoveel mogelijk statiegeld flesjes en blikjes inzamelen. Dit statiegeld wordt gedoneerd aan stichting (naam volgt) die zich inzet voor arme gezinnen met jonge kinderen. Wil je als school of BSO meehelpen met verzamelen, dan zou dat super zijn. Neem even contact met ons op, want hoe meer flesjes en blikje hoe meer gezinnen we wat extra’s kunnen bieden.

PetPret-Parkregels

  • Plezier voor alle bezoekers. (Vinden we het aller belangrijkste)
  • Eten & drinken graag buiten het park (We houden het graag netjes voor iedereen de hele kermis)
  • Foto’s en filmpjes worden gemaakt (Bezwaar? geef dit gerust aan bij de PetPret-ers in het oranje)
  • Kinderen < 12 jaar onder begeleiding van volwassenen. (Wij zijn geen opvang 😊)
  • Betreden en mee doen met challenges is volledig op eigen risico. (organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade)
  •  Heb je vragen? Spreek gerust onze PetPret-ers aan in het oranje.

Impressie: PetPretPark - Tilburgse kermis 2023